Fly drive Spanje

Het zonovergoten Spanje heeft voor ieder wat wils. Rondreizen door Spanje brengt u langs pittoreske dorpjes tot bruisende steden, van verstopte rustige strandjes tot badplaatsen vol feest en vertier. Afgewisseld met kunst, cultuur en historische bezienswaardigheden maken fly drives door Spanje een vakantie om nooit meer te vergeten. Een bezoek aan de vele natuurparken maakt de rondreis compleet!

Begin uw fly drive door Spanje in één van de prachtige steden

Een fly drive door Spanje is een ideale manier om het zonnige land te ontdekken. Zo kunt u op verschillende luchthavens uw droomvakantie laten beginnen en vanuit daar het land op uw eigen gemak bezichtigen. Eén van de mogelijkheden is bijvoorbeeld te starten in de hoofdstad Madrid. De stad ligt in het hart van Spanje en heeft vele hoogtepunten te bezichtigen waaronder één van de grootste kunstcollecties ter wereld in het Museo del Prado. Kunstwerken van alle grootheden ter wereld zijn er te bewonderen en dit in groten getale. Sevilla is ook een goede mogelijkheid om uw rondreis door Spanje te laten beginnen. In de 'stad van de flamenco' vindt u verschillende prachtige bezienswaardigheden. Het Koninklijk Paleis ‘Real Alcázar’ is misschien wel het mooiste gebouw van Sevilla. Heerlijk winkelen en slenteren door de kronkelende straatjes van de prachtige wijk 'Barrio Santa Cruz' is zeer zeker aan te raden wanneer u deze schitterende stad aandoet. Barcelona is uiteraard ook een geweldige uitvalsbasis om een fly drive door Spanje te laten starten. Geniet van de schitterende bouwwerken van onder andere Gaudi en flaneer er heerlijk over de Ramblas.

Zon, strand, natuur en cultuur. Genieten op rondreis door Spanje

Naast de vele prachtige steden in Spanje heeft het land uiteraard nog veel meer te bieden. Zo zijn de verschillende Spaanse landschappen een lust voor het oog. Het land heeft de meeste door de UNESCO uitgeroepen biosfeerreservaten ter wereld! Met moerassen, valleien, vulkanen, meren, bossen, rivieren en bergen heeft het zeer afwisselend natuurlijk schoon te bieden. Deze prachtige natuurparken zijn perfect voor een heerlijke wandeling en daarbij een welkome afwisseling op bezoeken aan de verschillende steden. Lekker bijkomen kan dan vervolgens weer op één van de vele stranden. Het strandaanbod in Spanje is bijzonder groot en dat in alle verschillende vormen. Er zijn grote badplaatsen aan de verschillende costa's met veel strand en vertier maar voor wie niet op drukte zit te wachten zijn er ook genoeg kleinere en rustigere strandjes. Heerlijk ontspannen is toch vaak wel het hoofddoel van een welverdiende vakantie.

DE OVERHEERLIJKE SPAANSE KEUKEN BLINKT OOK UIT IN VERSCHEIDENHEID

Net als de Spaanse cultuur zelf, blinken de Spaanse maaltijden ook uit in grote verscheidenheid. De Romeinen, joden, Carthagers en Grieken brachten allemaal zo hun eigen ingrediënten mee om toe te voegen aan de Spaanse keuken. De grootste invloed op de Spaanse maaltijden komt van de Moren. Zij maakten combinaties met vlees, vis, fruit en noten en voegden verschillende specerijen toe. De befaamde Paella is misschien wel het mooiste en lekkerste voorbeeld van deze Moorse invloed op de keuken. Ook tapas zijn beroemde hapjes uit deze mediterrane keuken en in zeer verschillende varianten te proeven. Sangria is oneindig verkrijgbaar in het land; een heerlijke combinatie van wijn met vruchten. Het wordt volop genieten tijdens de schitterende fly drive vakanties door Spanje!