Mundicolor Spanje Vakanties

Parador de Zafra

Parador de Zafra

Zafra

Ligging

De Parador de Zafra, ligt midden in de stad en bevindt zich in een kasteel uit de 15e eeuw. In de directe omgeving treft u ook diverse andere monumentale panden. Zafra ligt aan de zilverroute en heeft diverse bezienswaardigheden zoals het klooster Santa Clara, de kerk La Candelaria, die maar liefst drie prachtige altaarstukken bevat, het paleis van de Marquis de Solanda en het Hospice de Santiago uit de 15e eeuw.

De kamers zijn voorzien van telefoon, TV, kluisje en minibar. De badkamers beschikken over bad of douche en toilet.

De Parador beschikt over een receptie, bar, lobby, lift, airconditioning, restaurant en winkeltje en een prachtige tuin met zwembad, waarover men uitzicht heeft vanaf het terras. Het ontbijt is in buffetvorm.

Volg in de omgeving ook eens de Ruta 'Ducado de Feria' (route van de hertogen van Feria) u komt dan langs plaatsjes als Feria (16 km), Salvatierra (27 km) en Almendrolejo (30 km). Vanuit Zafra beginnen ook nog de Tempeliersroute en een natuurroute naar het Cornalvo Park (65 km), de Hornachos bergen (45 km) en de Tentudia bergen (40 km).
  • Parador de Zafra

Deze accommodatie is opgenomen in onderstaande arrangementen

Elke reis kunnen wij op maat voor u aanpassen, vraag hiervoor geheel vrijblijvend een offerte op maat aan

Castilla-Leon 8 dagen

8-daagse Paradores fly-drive De Ruta de la Plata I

Deze reis begint in Madrid vanwaar u naar Extremadura rijdt en van hieruit deze indrukwekkende provincie en dus ook een gedeelte van de Via de la Plata ontdekt. Via de la Plata was de belangrijkste ve... Lees meer

Bekijk deze reis

2018 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie