Mundicolor Spanje Vakanties

Parador de Soria

Parador de Soria

Soria

Ligging

De hooggelegen Parador ligt op een adembenemende locatie vanwaar u een schitterend uitzicht heeft op het monumentale stadje, de vallei en de rivier de Douro, die hier vlakbij ontspringt. In Sorio zijn een aantal schitterende romaanse kerken, waarvan sommige gothische of byzantijnse invloeden hebben. Via de Sierra de la Demanda kunt u de klooster- en wijnroute volgen van de Rioja. Sportliefhebbers komen hier ook aan hun trekken. In de onmiddellijke omgeving kunt u wandelen, bergbeklimmen, spelonken verkennen, kayakken of kanovaren op de Douro. Op 8 km afstand ligt een golfbaan.

De kamers hebben een warm interieur met houten vloeren. De kamers zijn voorzien van telefoon, TV, kluisje en minibar. De badkamers beschikken over een bad of douche en toilet.

De Parador beschikt over een receptie, bar, internetaansluiting, lift, winkeltje, airconditioning, onbewaakte parkeerplaatsen en een overdekt zwembad. Het ontbijt is in buffetvorm. Het restaurant is modern ingericht en heeft een schitterend uitzicht over de stad en de bergketen Picos de Urbíon. Men serveert er typische gerechten van producten uit de Castiliaanse keuken.
  • Parador de Soria

Deze accommodatie is opgenomen in onderstaande arrangementen

Elke reis kunnen wij op maat voor u aanpassen, vraag hiervoor geheel vrijblijvend een offerte op maat aan

Comunidad Valenciana 8 dagen

8-daagse Paradores fly-drive De Camino del Cid route

900 jaar geleden vocht El Cid zich een weg van Burgos naar Valencia. Een 1000 kilometer lange veldtocht waarbij vele moren het leven lieten. Vandaag El Cid volgend, zien we bruggen, poorten en kastele... Lees meer

Bekijk deze reis

2018 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie