Mundicolor Spanje Vakanties

Parador de Almagro

Parador de Almagro

Almagro

Ligging

De Parador van Almagro ligt op slechts een klein eindje lopen van het centrale plein van Almagro en is gevestigd in een gerestaureerd 16e-eeuws klooster met charmante binnenplaatsen met rondbogen, houten balkenplafonds en een buitenzwembad. De Parador is prachtig verbouwd tot een hotel met fantastische faciliteiten. Terwijl u de brede, houten trap oploopt, kunt u de architectuur van het gebouw, de houten plafonds, de enorme wandtapijten en de originele kunstwerken aan de muren bewonderen.

De ruime, luchtige, prachtig ingerichte slaapkamers werden ooit bewoond door de monniken van het klooster. De kamers hebben houten balken, tegelvloeren en mooie betegelde details op de muren. De inrichting is volledig in harmonie met de geschiedenis van het gebouw en de historische omgeving.

Het hotel heeft een receptie, bar, lobby, internetaansluiting in een gemeenschappelijke ruimte, winkeltje, lift, airconditioning, mooie tuin met 14 patio's , een zwembad en openbare parkeergelegenheid. Het ontbijt is in buffetvorm. In het restaurant worden traditionele gerechten uit de streek La Mancha geserveerd.
  • Parador de Almagro

Deze accommodatie is opgenomen in onderstaande arrangementen

Elke reis kunnen wij op maat voor u aanpassen, vraag hiervoor geheel vrijblijvend een offerte op maat aan

8 dagen

8-daagse Paradores fly-drive De Don Quijote route

Don Quijote de la Mancha; velen kennen hem, slechts weinigen hebben hem gelezen. De ludieke avonturen van deze dwaze, dolende ridder, op zoek naar liefde, strijdend tegen onrecht en windmolens, zijn e... Lees meer

Bekijk deze reis

2018 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie