Mundicolor Spanje Vakanties

Parador de Alcaniz

Parador de Alcaniz

Alcañiz

Ligging

De Parador van Alcañiz is gevestigd in een voormalig kasteelklooster, gelegen op de top van een heuvel van waar u een fantastisch uitzicht heeft over het omringende landschap. Bewonder de historische architectuur van dit goed behouden erfgoed, dat voorzien is van gotische muurschilderingen en barokke gevels.

De Parador heeft een receptie, bar, lift, tuin, sauna, airconditioning, fitnessruimte en onbewaakte parkeergelegenheid. In de lounge en het restaurant overheersen warm-oranje tinten. Het ontbijt is in buffetvorm. Er is tevens een uitstekend restaurant al waar u kunt genieten van diverse streekgerechen.

De kamers hebben een historisch karakter door de hoge plafonds en de dikke muren. De kamers zijn voorzien van alle comfort zoals telefoon,TV, Canal+, satellietkanalen, kluisje en een minibar. De volledig ingerichte badkamers hebben bad of douche en toilet.
  • Parador de Alcaniz

Deze accommodatie is opgenomen in onderstaande arrangementen

Elke reis kunnen wij op maat voor u aanpassen, vraag hiervoor geheel vrijblijvend een offerte op maat aan

Comunidad Valenciana 8 dagen

8-daagse Paradores fly-drive De Maestrazgo route

Deze reis laat u kennismaken met de provincies Valencia, Teruel, Castellon en Tarragona en biedt ueen combinatie van (historische)steden en natuur. Deze route voert door een bergachtig, door toeristen... Lees meer

Bekijk deze reis

2018 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie