Mundicolor Spanje Vakanties

Paradores Specials

Ontdek het beste van Spanje d.m.v. een van onze vele fly-drive rondreizen met verblijf in Paradores | 7 dagen vanaf 495,- per persoon |  Nu met vertrek uit Amsterdam & Brussel.

Een unieke plek om te slapen. De Spaanse hotelketen Paradores de Turismo heeft 93 van de meest unieke accommodaties in het hele land. De vaak historische bouwwerken betekenen een reis terug in de tijd, met uiteraard zeer modern comfort. Een verblijf in een Parador, is de ideale basis voor een verkenningstocht door het mooie, onbedorven Spanje.

Overnachten in kastelen, kloosters en andere historische gebouwen.
Paradores zijn ondergebracht in gerestaureerde kastelen, kloosters en andere historische gebouwen of liggen in een historisch uiterst interessante omgeving. Door hun kleinschaligheid bent u verzekerd van gastvrijheid en persoonlijke service. Naast die prachtige setting: een keur aan mooie spa's, gerenommeerde golfbanen en alle comfort die je je wensen kunt, maakt u op culinair gebied kennis met voortreffelijke regionale gerechten in de haute cuisine restaurants van de Paradores.

Routes en voordelen! 
Een verblijf in een Parador is een fantastische manier om kennis te maken met de rijke cultuur, de tradities en levensstijl die Spanje bezit. Paradores bieden een grote keus aan unieke locaties; van het groene bergachtige noorden tot de schitterende kustlijn van Andalucia in het zuiden. U kunt natuurlijk een prachtige rondreis maken langs verschillende paradores. In samenwerking met Paradores de Turismo hebben we enkele interessante routes voor u uitgestippeld met een tijdsduur van acht dagen; 

U kunt kiezen uit zes verschillende routes door het prachtige Spaanse binnenland. Alle tours zijn gebaseerd op een verblijf in een 2-persoonskamer, inclusief de vliegreis, een AVIS huurauto en 6 of 7 overnachtingen in de aangegeven Paradores op basis van logies & ontbijt.

Hieronder vindt u een overzicht van de diverse routes:

De getoonde arrangementsprijs is een vanafprijs per persoon op basis van 2 personen incl. autohuur, 6 of 7 overnachtingen in Paradores en de retourvlucht gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse van de luchtvaartmaatschappij en van de Paradores. Als deze klasse niet beschikbaar is, kan een toeslag berekend worden.

Indien andere diensten zijn inbegrepen, zoals transfers of excursies wordt dit apart vermeld. Niet inbegrepen zijn de € 35,- reserveringskosten en € 2,50 bijdrage Calamiteitenfonds, eventuele vluchttoeslagen, brandstoftoeslagen, verzekeringen, ruimbagage en gekozen extra's.

2018 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie