Algemene Voorwaarden ANVR


Alle merken van Style Individuals B.V. (KvK nr. 34109283) zijn aangesloten bij de brancheorganisatie ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen). De ANVR hanteert strikte normen voor het lidmaatschap en waarborgt hiermee het kwaliteitsniveau van haar leden. De reis- en boekingsvoorwaarden die ANVR-leden hanteren zijn overeengekomen met de Consumentenbond. Voor meer informatie over de ANVR verwijzen wij u graag www.anvr.nl.

Klik hier voor de ANVR Consumentenvoorwaarden

 
 
Algemene voorwaarden Stichting Garantiefonds Reisgelden

 

Alle merken van Style Individuals B.V. (KvK nr. 34109283) zijn aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). De SGR staat garant voor uw vooruitbetaalde reisgeld, zodat in het geval van een faillisement of financiële problemen van uw reisorganisatie u uw geld terug krijgt.

Onder de garantie van SGR vallen reisovereenkomsten, vervoersovereenkomsten en overeenkomsten van verblijf. Onder de SGR-garantie vallen onder andere:
- Een pakketreis van een touroperator
- Een door een reisbureau voor u samengestelde reis
- De huur van een vakantiehuis
- Bus-, trein-, en ferrytickets

Losse overeenkomsten van luchtvervoer en losse overeenkomsten van autohuur vallen niet onder de SGR garantieregeling. 

Klik hier voor de Garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden.

Graag verwijzen wij u naar www.sgr.nl voor meer informatie over de SGR.

 

 Algemene voorwaarden Calamiteitenfonds 
 

Alle merken van Style Individuals B.V. (KvK nr. 34109283) zijn aangesloten bij het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:
- (een deel van) uw reissom terugkrijgt als wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
- de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt als wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of als wij u vervroegd moeten repatriëren.
Per maximaal 9 personen wordt een verplichte toeslag van € 2,50 in rekening gebracht.

Deze garantie is van toepassing op alle onder de (ANVR-)reisvoorwaarden met een deelnemende reisorganisatie gesloten reisovereenkomsten, overeenkomsten van vervoer en overeenkomsten van verblijf. Het moeten bovendien toeristische reizen (vakanties) betreffen. Onder deze definitie vallen ook de zogenoemde eigen-vervoerreizen, buspendels en (losse) chartertickets. Losse huurovereenkomsten, zoals bijvoorbeeld de huur van een auto, vallen niet onder de garantieregeling. Ook een los lijndienstticket valt niet onder deze garantieregeling. Graag verwijzen wij u naar www.calamiteitenfonds.nl.

Klik hier voor de Garantieregeling van het Calamiteitenfonds.