Mundicolor Spanje Vakanties

Actueel nieuws

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen.

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over de invloed van de maatregelen rondom het corona-virus op uw reis. Wij volgen voor u de situatie op de voet en passen onze maatregelen aan op de laatste informatie en ontwikkelingen. Hierbij volgen wij de richtlijnen van het ministerie van Buitenlandse Zaken, het ANVR en RIVM. 

 

Wat betekent het voor uw reis?

De reizen voor de volgende vertrekdata zijn opgeschort:

Alle Europese bestemmingen (incl. Jordanie en Marokko): t/m 22 april 2020
Verre bestemmingen:  t/m 30 april 2020

Zou u in bovenstaande periode op reis gaan en is er nog geen contact met u geweest? Dan zal dit in de komende dagen gebeuren.


Uw reis vertrekt na bovenstaande data?

Wij houden alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten, maar kunnen niet inschatten hoe de situatie zich de komende weken gaat ontwikkelen. Indien noodzakelijk passen wij bovenstaande vertrekperiodes aan. Wordt ook uw vertrekdatum opgeschort, dan nemen wij automatisch contact met u op om de consequenties voor uw reis te bespreken.
 


 

 

 

Meer informatie?
Op https://www.styleintravel.nl/questions-answers-over-het-coronavirus vindt u verdere informatie over het Corona virus en over hoe wij als Style in Travel hier mee omgaan

Meer weten of vragen?
Heeft u verdere vragen? Mailt u ons dan op info@styleintravel.nl

2018 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie