Mundicolor Spanje Vakanties

Aanbiedingen

LUXE hoeft niet duur te zijn...

Een bezoek aan Spanje betekent meer dan een ontmoeting met de zon. Het is de ontdekking van uitstekende gastronomie, gastvrijheid en sprankelende levensvreugde. Het is ook een ontdekking van het rijke erfgoed van monumenten, sporen van verschillende beschavingen en culturele hoogtepunten en oogverblindende natuur. Dit avontuur, Spanje, ligt voor u open. En al tijdens uw eerste reis bent u nieuwsgierig naar uw volgende bezoek aan Spanje. U blijft ontdekken en genieten van al uw ervaringen.

Bekijk hier al onze aanbiedingen voor een voordelige reis naar Spanje of onze luxe reizen met hoge korting!

Fly-drives met verblijf in Paradores

Het verblijf in een Parador, is een ideale basis voor een verkenningstocht door het mooie, onbedorven binnenland van Spanje met verblijf in o.a. gerestaureerde kastelen, kloosters en herenhuizen.

paradordeoropesa2

De Don Quijote Route

8-daagse Paradores tour

Beleef de verhalen van Don Quijote nu zelf… in het spoor van het beroemde personage uit de boeken van Cervan... Bekijk
paradordecuenca14

Langs werelderfgoed

8-daagse Paradores tour

Tijdens deze rondreis maakt u kennis met de historische steden rondom Madrid, allen uitgeroepen tot UNESCO werelder... Bekijk
paradordesiguenza4

De Camino del Cid Route

8-daagse Paradores tour

In de voetsporen van de kruisvaarders.... Een 1000 kilometer lange veldtocht langs kloosters en kastelen Bekijk

Indien andere diensten zijn inbegrepen, zoals transfers of excursies wordt dit apart vermeld. Niet inbegrepen zijn de € 35,- reserveringskosten en € 2,50 bijdrage Calamiteitenfonds, de klaarzetkosten van de huurauto op de luchthaven (airport charge a € 30,-) en eventuele vluchttoeslagen, brandstoftoeslagen, verzekeringen en gekozen extra's.

2018 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie